No event found!

Marketing

Az egykor népszerű motorcsónak versenyek nem szűntek meg létezni az augusztus 20-i vízi- és légi-parádék eltűnésével. Versenyzőink továbra is hozzák a nemzetközi eredményeket, de támogatottság hiányában leginkább Ausztria dicsőségét növelik.

Bodor Péter ötszörös Világ- és ötszörös Európa-bajnok a nehézségek ellenére sem hajlandó más ország színeiben indulni, de a versenyzéshez egyre nagyobb szüksége van támogatásra.

Szponzorainak - a támogatás nagyságától függően - különböző, akár márkára szabott hirdetési lehetőségek állnak rendelkezésére, melyet személyes konzultáció során egyeztetünk.

A KÖVETKEZŐ ÉVI VERSENYSZEZON HELYSZÍNEI:

Ez év végén hirdetik ki a pontos helyszíneket és időpontokat. A májustól októberig zajló futamsorozatnak minden évben több hazai és külföldi helyszíne van.  Magyarországon Dunaújváros és Baja rendez versenyt ( ez utóbbi jó eséllyel pályázik a 250 világbajnokság megrendezésére).  Állandó versenyhelyszínek közé tartozik még Németország, Olaszország és Svédország is.

MÉDIA MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK:

  • televízió
  • sajtó
  • internet

EGYÉB MEGJELENÉSEK:

A versenyeket a helyszínen több ezer ember szurkolja végig. Több helyszínen egész fesztivált rendeznek a verseny köré, amellyel nem csak egy réteget sikerül  a szervezőknak megmozgatniuk. Rock koncerteket és családi programokat egyaránt szerveznek.

HIRDETÉSI FELÜLETEK:

Szponzor-logók/reklámfeliratok kihelyezése a csapat teljes formaruházatára, a versenyhajóra, a szállítójárművekre, a depóban felállított sátor oldalaira, valamint a csapat honlapjára.

EGYÉB:

Igény esetén részvételt tudunk biztosítani a támogatók által szervezett rendezvényeken, kiállításokon, reklámakciókban.

Amennyiben szívesen támogatná versenyzőnket , további információt kaphat az info@bodorteam.com e-mail címen vagy +36 70/618-4554-es telefonszámon.

TOP