No event found!

Marketing

Szponzorainknak - a támogatás nagyságától függően - különböző, akár márkára szabott hirdetési lehetőségek állnak rendelkezésére, melyet személyes konzultáció során egyeztetünk.

Online marketing

Honlap:

A bodorteam.com honlapon a sport iránt rajongók minden lényeges információhoz hozzájuthatnak, a friss hírektől kezdve az éves versenynaptáron át egészen a támogatók megismeréséig.

Szponzorainknak a külön oldalfül mellett megjelenési lehetőséget biztosítunk rotálódó, főoldali bannerünkön, valamint az oldal statikus footer bannerén (alsó sárga sáv szponzori logóknak)..

Facebook:

A facebook.com/bodorpetersportolo oldal követői első kézből értesülhetnek a csapattal kapcsolatos eseményekről, versenyekről, edzésekről, eredményekről és megjelenésekről.

Szponzoraink logói az oldal cover (borító) felületén jelennek meg.

Szponzori megjelenés:

„Csapatreklám”

A szponzorok számára lehetőséget biztosítunk logók, reklámfeliratok kihelyezésére a csapat teljes formaruházatára, a versenyhajóra, a szállítójárművekre valamint a depóban felállított sátor oldalaira.

A külföldi versenyeken történő részvételen kívül számos hazai rendezvényen, fesztiválon, koncerten, illetve családi programon is képviselteti magát csapatunk, ahol támogatóink feltüntetésére szintén nagy gondot fordítunk.

EGYÉB:

Igény esetén részvételt tudunk biztosítani a támogatók által szervezett rendezvényeken, kiállításokon, reklámakciókban.

Amennyiben szívesen támogatnád csapatunkat, további információért keress minket az bodorteam@bodorteam.com e-mail címen vagy +36 70 618 4554-es telefonszámon!

 

TOP